Dyqane

Rruga Idriz Alidhima Sheshi Kosova, Sarandë, Albania
Hours: Open today Open 06:30 - 22:30
+355 00355 69 386 3951

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan Shërbim miqësor dhe dyqan me ajër të kondicionuar! KëtuRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Idriz Alidhima, Sarandë, Albania
Hours: Open today Open 09:00 - 22:00
+355 00355 697374079

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan Produktet janë biznesi ynë kryesor. Oferta jonë e produkteveRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Idriz Alidhima, Pranë stadiumit, Sarandë
+355 00355 69 737 4079

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan SPAR, një ndër markat më të njohura ndërkombëtare tashmëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rr. Flamurit, Sarandë, Albania
Hours: Open today 07:00-20:00

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan Tek ne gjeni ushqimet me te fresketa.    Read More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Rr.Teki Haderi Saranda, Albania
Hours: Open today Open 07:30 - 22:00
+355 069 206 6652

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan Rrjeti i supermarketeve lider ne Shqiperi, Big Market permbushRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga e bashkise n.71, Saranda, Albania
+355 085 220 346

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan Kepuce dhe aksesore te tendecave me te fundit  Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lagjia nr. 1, rruga Skënderbeu, nr. 131 mbi Harqet Saranda,
+355 69 603 1588
Rruga Flamurit, Sarandë, Albania
+355 695356735