Restorant

Rruga Butrint | Nr. 1, Saranda 1101, Albania
+355 +355 69 208 4900
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Prodhime deti, gatime mesdhetare dhe europiane. Rezervime, ulje neRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Shatitorja Naim Frasheri, Saranda 1001, Albania
Hours: Open today Open - 8:00 AM - 2:00 AM
+355 +355 69 210 7421
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Bar & Restaurant Centrali është një nga restorantet mëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Mitat Hoxha, Saranda, Albania
Hours: Open today Open: 07:00-00;00
+355 +355 69 247 0337
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Hotel “Andon Lapa Luxury Suites” eshte ndertuar ne vitinRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rruga Butrint | Nr. 1, Saranda 1101, Albania
+355 +355 69 208 4900
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Prodhime deti, gatime mesdhetare dhe europiane. Rezervime, ulje neRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Shatitorja Naim Frasheri, Saranda 1001, Albania
Hours: Open today Open - 8:00 AM - 2:00 AM
+355 +355 69 210 7421
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Bar & Restaurant Centrali është një nga restorantet mëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Mitat Hoxha, Saranda, Albania
Hours: Open today Open: 07:00-00;00
+355 +355 69 247 0337
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Hotel “Andon Lapa Luxury Suites” eshte ndertuar ne vitinRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rruga Skenderbeu, Saranda, Albania
+355 00355 69 440 3405
Fastfood