Muzikë & nightlife

Rruga Qëndrore, SH8 Himara
+355 00355 69 566 4020

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Shërben kafe dhe pije. Behen rezervime. Frekuentohet zakonisht ngaRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Kanali i Cukes (Rruga Butrinti km 16), Sarande

    Nuk mund të imagjinosh një ditë në plazh pa shoqërinë e një kokteili.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Rilindja 27 , 9702 Sarandë
+355 00355 69 268 0428

    Eshte i hapur gjithe naten. Eshte nje vend qe meriton qe ju teRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Himare Sh. 8, Himare 9425, Albania
+355 00355 67 488 3187

Our Channels:     Category: Bar Wine Bar, Bar, Pub            Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
SH8, Himare, Albania
+355 00355 69 551 4508

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Bar, Pub                Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Kanal i Cukes Sarandë
+355 00355 69 941 3437

  Sherben kafe dhe pije nga me te ndryshmet, ofron ambjente te jashtme per tuRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Skenderbeu, Saranda Albania
+355 69 887 7928
Rruga Sarande - Ksamil km 3, Kanali i Cukes Saranda, Albania
+355 67 206 1630