Klinika Dentare, Mjekesore & Farmaci

Sarande

  Sherbimin me te mire te pacienteve e ofrojme ne. Address: Rruga Onhezmi (Perball Spitalit PetroRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sarande

Modelojmë buzëqeshjen tuaj! Adresa: Lagjia nr.1, Sarandë, Albania Share         

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Abedin Dino, Sarandë
Hours: Open today Open 8:30AM-8PM
+355 +355 696996193

  Sherbimin me te mire te dhembeve e ofrojme ne. Ofrojme sherbime si: mushje, heqje,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Onhezmi, Përballë Spitalit "Petro Nako" Sarandë
+355 +355 69 691 4776

  Klinika INTERMEDICA vjen në qytetin tonë me një mision: t’u ofrojë qytetarëve të SarandësRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sarande

Klinika Jonë ofron shërbime si: ekstraksione(heqje dhëmbësh) , mbushje dhëmbësh, proteza, ura porcelani dhe zirkoni,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •