Guest House

Sarande

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel   Hotel “Blue Sky” vetëm disa minuta nga plazhiRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sarande

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hotel Maestral ofron strehim në Sarandë, vetëm 29 kmRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rr. "Butrinti" Lgj 1, Saranda, Albania
Hours: Open today Monday 8AM–11PM
Tuesday 8AM–11PM
Wednesday 8AM–11PM
Thursday 8AM–11PM
Friday 8AM–11PM
Saturday 8AM–11PM
Sunday 8AM–11PM
+355 +355 69 210 8504

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Agimi Hotel  është një hotel i ri dhe ekskluzivRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Jonianet, Sarandë, Albania
+355 +355 85 222 600

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hotel “Kaonia” eshte nje nga  zgjedhjet e para teRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Jonianet Nr. 13, Sarandë 9702, Albania
+355 +355 69 320 9139

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Vetëm 20 m nga plazhi, Hotel Royal Saranda ofronRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Bilal Golemi, Sarandë, Albania
Hours: Open today Check-in From 12:00 PM
Check-out Until 10:00 AM
+355 +355 85 226 262

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Në qendër të qytetit, me një stil unik dheRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •