Qëndra Shëndetsore dhe Poliklinika Sarandë

Rruga: Onhezmi (Perball Spitalit Petro Nako, Sarandë)
+355 85 227 293

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Sherbimin me te mire te pacienteve e ofrojme ne.

Address: Rruga Onhezmi (Perball Spitalit Petro Nako, Sarandë)

Reservo

Orari:

Saturday 7:30AM–8PM
Sunday Closed
Monday 7:30AM–8PM
Tuesday 7:30AM–8PM
Wednesday 7:30AM–8PM
Thursday 7:30AM–8PM
Friday 7:30AM–8PM

Informacion shtesë:

Klinikë Dentare Dr.Laert Priftaj

Rruga Abedin Dino, Sarandë
+355 696996193

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Sherbimin me te mire te dhembeve e ofrojme ne. Ofrojme sherbime si: mushje, heqje, protez porcelani, zirkoni, etj.. Sherbim profesional dhe staf i kualifikuar.

Ju mirepresim!!

 

Adresa: Rruga Abedin Dino, Sarandë, Albania

Web Reservo

Orari:

Open 8:30AM-8PM

Informacion shtesë:

Intermedica

Onhezmi, Përballë Spitalit "Petro Nako" Sarandë
+355 69 691 4776

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Klinika INTERMEDICA vjen në qytetin tonë me një mision: t’u ofrojë qytetarëve të Sarandës atë që ata meritojnë, atë që ata duan jashtë Sarandës, me ngritjen e një infrastrukture moderne mjekësore në fushën e diagnozës, një infrastrukturë të bazuar në emrin INTERMEDICA fillimisht një testim privat laborator në Shqipëri, i pari i akredituar dhe i pari që zhyt veten në çdo analizë të letërsisë botërore në Shqipëri.

Tani edhe i pari në qytetin tonë, me një shërbim mjekësor shumëdisiplinor në fushën e Kardiologjisë, Radologjisë, Gastrohepatologjisë etj. Specialitete si dhe mjekë të pranuar të Spitalit Ioannina të Janinës të cilët bashkëpunojnë me mjekët e rinj dhe ambiciozë të qytetit tonë.

 

Adresa:  Onhezmi, Përballë Spitalit “Petro Nako” Sarandë, Albania

Web f     Reservo

Informacion shtesë:

Klinika Dentare E-Denta

Rruga Onhezmi, Sarandë
+355 699391440

Përshkrimi i biznesit:

New Offer Booking

Klinika Jonë ofron shërbime si: ekstraksione(heqje dhëmbësh) , mbushje dhëmbësh, proteza, ura porcelani dhe zirkoni, pastrim gurëzash dhe zbrardhje dhëmbësh, mbushje estetike etj. Staf i kualifikuar dhe shërbim shumë i mirë. Ju mirëpresim!

 

Adresa: Rruga Onhezmi, Sarandë, Albania

Web Reservo

Orari:

Open 8:30AM-8PM

Informacion shtesë: