Terini Travel & Shipping Agency

Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania
+355 85 224 985

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ofron sherbime lundrimi, organizim ekskursionesh, guida, makina me qera, mikrobuz dhe autobuz transporti, rezervim hotelesh.

 

Adresa: Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania

Web   f                                                                Reservo

Orari:

Monday 9AM–6PM
Tuesday 9AM–6PM
Wednesday 9AM–6PM
Thursday 9AM–6PM
Friday 9AM–6PM
Saturday 9AM–6PM
Sunday 9AM–6PM

Informacion shtesë:

Kategoria:

Erdano Tours

Saranda Port Terminal Sarandë, Albania
+355 69 377 7326

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Organizon guida me autobuz, organizon ekskursione, rezervime hotelesh dhe apartamentesh, makina me qera, organizime konferencash, dhe Exchange.

 

Adresa: Saranda Port Terminal Sarandë, Albania

f                                                            Reservo

Orari:

Monday 6AM–11:15PM
Tuesday 6AM–11:15PM
Wednesday 6AM–11:15PM
Thursday 6AM–11:15PM
Friday 6AM–11:15PM
Saturday 6AM–11:15PM
Sunday 6AM–11:15PM

Informacion shtesë:

Saranda Taxi

Road Mitat Hoxha, Sarande,Albania
+355 69 671 7185

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taxi

Taxi Saranda 24h

Udhëtoni
Udhëtimi i sigurt
Udhëtoni shpejt

Udhëtoni me ne !!!
Udhëtoni me më të mirën !!!

Shërbimi më i mirë dhe çmimet më të mira!
Na kontaktoni tani!

 

Adresa: Road Mitat Hoxha, Sarande,Albania

Web   f                                                                 +355 69 671 7185

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

Fast Food Kasandro

Rruga Mitat Hoxha, Saranda, Albania
00355 66 226 6206

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fast Food

Ushqim të shpejtë, ushqim mesdhetar dhe grek. Rezervime, ulje të brendshme dhe të jashtme, stafin e pritjes, parkim falas, wifi falas.

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

Hotel “Blue Sky”

Km 2, Saranda  Albania
+355 68 400 2003

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

 

Hotel “Blue Sky” vetëm disa minuta nga plazhi i Sarandës ju ofron strehim cilësor dhe çmime më të lira për pushuesit.

Ne mund të ofrojmë dhoma të vetme dhe të dyfishta, si dhe dhoma VIP, ose suita.

Dhomat e Hotelit janë të mobiluara me një pamje të pastër për t’ju dhënë paqe dhe rehati.

Dhomat janë të pajisura me ajer te kondicionuar, TV, banjo private, frigorifer dhe çdo gjë tjetër që lejon qëndrimin më të mirë të klientit.

Jeni te mirepritur !!!

Për rezervimet na kontaktoni.

 

Web   f   Insta                                                            Reservo

Orari:

Open : 7:00-00:00

Informacion shtesë:

Hotel Maestral

Rruga: Butrinti 32, Lagja NO: 1, Sarande, Albania
+355 (0) 69 6853062

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hotel Maestral ofron strehim në Sarandë, vetëm 29 km nga qyteti i Korfuzit. Hoteli ka një arredmi me shije dhe fines qe ju ben te ndieni veten si ne shtepi.

Pushuesit gjithahstu mund te shijojne dhe  pije në barin ne hollin  e hotelit.

Parkimi falas private është në dispozicion për të gjithë pushuesit. Të gjitha dhomat jane ta arreduara me  kushte te pershtatshem ku pershihen banjo ,wifi .etj.

Tek ne jeni te mirpritur gjate gjith vitit.

 

Addresa: Rruga: Butrinti 32, Lagja NO: 1, Sarande, Albania

Web   f   Insta                                                           Reservo

Orari:

Open :00;00 -00;00

Informacion shtesë:

Kategoria: