Sallon Bukurie Marianthi

SKENDERBEU 84, SARANDE 9703, Albania
+355 +355 69 573 1945

Përshkrimi i biznesit:

Nicol dhe ekipi i saj janë të pasionuar për t’i bërë mysafirët e tyre të lumtur në çdo mënyrë të mundshme. Nga krijimi i flokëve të mahnitshme që ju japin besimin që ju nevojitet për të udhëhequr një jetë më të mirë, për atë buzëqeshje të thjeshtë dhe atmosferë të relaksuar që mund të shpëtojnë gjatë marrjes së flokëve tuaj, Beauty Salon Nicol është vendi për të qenë.

Ju ftojmë të jeni pjesë e familjes sonë sot!

 

Adresa: SKENDERBEU 84, SARANDE 9703, Albania

 

Web f Reservo

Informacion shtesë:

Akeron-tours

Rruga "40 Shenjtoret" nr 29, Sarande Albanie
+355 +355 69 244 6042

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Zbuloni një vend ende virgjëror, historia e të cilit kthehet në 3000 vjet. përfitoni nga shërbimet e një udhëzuesi amtare francez që do të organizojë qëndrimin tuaj nga pritja në kufi … Udhëtime të drejtuara, duke përfshirë vendet fqinje si Greqia, Mali i Zi dhe Macerdoine. Këto janë qëndrime, vizita kulturore dhe turne udhëzues me një udhëzues që flasin frëngjisht, anglisht, gjermanisht, italisht ose greqisht.

 

Adresa: Rruga “40 Shenjtoret” nr 29, Sarande Albania

Web   f                                                                   Reservo

Informacion shtesë:

Kategoria: