Akeron-tours

Rruga "40 Shenjtoret" nr 29, Sarande Albanie
+355 +355 69 244 6042

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Zbuloni një vend ende virgjëror, historia e të cilit kthehet në 3000 vjet. përfitoni nga shërbimet e një udhëzuesi amtare francez që do të organizojë qëndrimin tuaj nga pritja në kufi … Udhëtime të drejtuara, duke përfshirë vendet fqinje si Greqia, Mali i Zi dhe Macerdoine. Këto janë qëndrime, vizita kulturore dhe turne udhëzues me një udhëzues që flasin frëngjisht, anglisht, gjermanisht, italisht ose greqisht.

 

Adresa: Rruga “40 Shenjtoret” nr 29, Sarande Albania

Web   f                                                                   Reservo

Informacion shtesë:

Kategoria:

Terini Travel & Shipping Agency

Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania
+355 85 224 985

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ofron sherbime lundrimi, organizim ekskursionesh, guida, makina me qera, mikrobuz dhe autobuz transporti, rezervim hotelesh.

 

Adresa: Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania

Web   f                                                                Reservo

Orari:

Monday 9AM–6PM
Tuesday 9AM–6PM
Wednesday 9AM–6PM
Thursday 9AM–6PM
Friday 9AM–6PM
Saturday 9AM–6PM
Sunday 9AM–6PM

Informacion shtesë:

Kategoria:

Erdano Tours

Saranda Port Terminal Sarandë, Albania
+355 69 377 7326

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Organizon guida me autobuz, organizon ekskursione, rezervime hotelesh dhe apartamentesh, makina me qera, organizime konferencash, dhe Exchange.

 

Adresa: Saranda Port Terminal Sarandë, Albania

f                                                            Reservo

Orari:

Monday 6AM–11:15PM
Tuesday 6AM–11:15PM
Wednesday 6AM–11:15PM
Thursday 6AM–11:15PM
Friday 6AM–11:15PM
Saturday 6AM–11:15PM
Sunday 6AM–11:15PM

Informacion shtesë:

Shkendija Travel & Cruises

Rr. Mithat Hotza Sarande
+355 69 234 8222

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ne ofrojmë shërbimet më të mira për udhëtimet tuaja në Shqipëri, Maqedoni, Kosove, Mali i Zi, Kroaci, Greqi.

 

Adresa: Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania

 

Web   f                                                              Reservo

Informacion shtesë:

Saranda Summer Tours & Sailing

Lagja Nr 4, Rruga "Mitat Hoxha", Porti, Sarande, Albania 
+355 69 485 9383, +355 852 26768

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Saranda Summer Tours & Sailing e specializuar në organizimin e turneve dhe sigurimin e shërbimeve te agjencive të transportit detar. Makina me qera, Informacion turistik per pasurite e patundshme.

 

Adresa: Saranda Summer Tours, Lagja Nr 4, Rruga “Mitat Hoxha”, Porti, Sarande, Albania 

Web   f                                                                  Reservo

Orari:

Open 24 Hours

Informacion shtesë:

Albanian Exclusive Tours

Rruga Butrinti Lagja Nr 1 Rruga Butrinti, Sarande 9701, Albania
+355 69 607 0008

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Real Estate, dhoma me qera , Vila luksoze me qera, apartamente me qera, makina dhe bicikleta me qera etj.

 

Adresa:  Rruga Butrinti Lagja Nr 1 Rruga Butrinti, Sarande 9701, Albania

f                                                            Reservo

Informacion shtesë: