Big Market

Rr.Teki Haderi Saranda, Albania
069 206 6652

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Rrjeti i supermarketeve lider ne Shqiperi, Big Market permbush me sukses targetin e tij per tu bere plot 100 supermarkete dhe tejkalon pritshmerite e rritjes per tu gjendur prane cdo klienteve te tij ne te gjithe vendin.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open 07:30 - 22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Liro Market

Rruga Idriz Alidhima Sheshi Kosova, Sarandë, Albania
00355 69 386 3951

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Shërbim miqësor dhe dyqan me ajër të kondicionuar! Këtu mund të gjeni produkte nga më të shumëllojshmet. Çdo gjë tek ne është bio dhe e freskët!

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open 06:30 - 22:30

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Carrefour market

Rruga Idriz Alidhima, Sarandë, Albania
00355 697374079

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Produktet janë biznesi ynë kryesor. Oferta jonë e produkteve bazohet në një numër parimesh të pandryshueshme – një përzgjedhje të gjerë, çmimet më të ulëta, cilësinë më të lartë, pajtueshmërinë me kushtet e prodhimit dhe një dietë të ekuilibruar për të gjithë dhe promovon konsumin e përgjegjshëm.

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open 09:00 - 22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Supermarket SPAR

Rruga Idriz Alidhima, Pranë stadiumit, Sarandë
00355 69 737 4079

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

SPAR, një ndër markat më të njohura ndërkombëtare tashmë prezent edhe në Sarandë. Themeluar në 1932, sot është prezent në 43 shtete në 4 kontinente.
Konsumatori sarandiot do të provojë eksperiencën më të re të blerjeve, në ish-supermarket Carrefour, pranë stadiumit të qytetit. SPAR do të sjellë vlera të reja për konsumatorin sarandiot cilësi, garanci, shumëllojshmëri dhe oferta e promocione të shumta.

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: