Kurse të gjuhës gjermane në Sarande

Rruga Butrinti 38, 9701, Sarande, pas hotelit Maestral.
+355 682080855

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Kurse intensive për të mësuar gjermanishten.Kurset e gjermanishtes janë fleksibel dhe të ndryshme: Jane kurse intensive, kurse ne mbrëmje, por edhe kurse individuale. Në përputhje me Kornizën e Përbashkët Evropiane e referencës për gjuhët (CEFR), kurset përmbajnë të gjitha nivelet, nga niveli fillestar (A1) deri te niveli i avancuar (C2), dhe organizohen në grupe të vogla.

Gjuha e kursit që nga kursi per fillestar (A1) dhe në të gjitha kurset e tjera është gjuha gjermane. Në të gjitha këto kurse të gjermanishtes kujdesem të krijoj një atmosferë të hapur në klasa të ndritshme dhe me hapësirë te bollshme, me shumë vend për kreativitet në planifikimin e mësimit si dhe për të shijuar kënaqësi duke mësuar dhe duke folur gjuhën gjermane.
Une jam diplomuar ne Zvicer ne degen e Gjermanishtes dhe kam dhene mesim ne Zvicer per 22 vjet. Eksperienca ime me ka dhene përvojë dhe angazhim që të ofroj qasje të ndryshme metodologjike në mësimdhënje, në një atmosferë të relaksuar e të hapur për bisedë.

 

Adresa: Rruga Butrinti 38, 9701, Sarande, pas hotelit Maestral, Albania

Reservo

Informacion shtesë:

Qëndra Shëndetsore dhe Poliklinika Sarandë

Rruga: Onhezmi (Perball Spitalit Petro Nako, Sarandë)
+355 85 227 293

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Sherbimin me te mire te pacienteve e ofrojme ne.

Address: Rruga Onhezmi (Perball Spitalit Petro Nako, Sarandë)

Reservo

Orari:

Saturday 7:30AM–8PM
Sunday Closed
Monday 7:30AM–8PM
Tuesday 7:30AM–8PM
Wednesday 7:30AM–8PM
Thursday 7:30AM–8PM
Friday 7:30AM–8PM

Informacion shtesë:

Sallon Bukurie Marianthi

SKENDERBEU 84, SARANDE 9703, Albania
+355 +355 69 573 1945

Përshkrimi i biznesit:

Nicol dhe ekipi i saj janë të pasionuar për t’i bërë mysafirët e tyre të lumtur në çdo mënyrë të mundshme. Nga krijimi i flokëve të mahnitshme që ju japin besimin që ju nevojitet për të udhëhequr një jetë më të mirë, për atë buzëqeshje të thjeshtë dhe atmosferë të relaksuar që mund të shpëtojnë gjatë marrjes së flokëve tuaj, Beauty Salon Nicol është vendi për të qenë.

Ju ftojmë të jeni pjesë e familjes sonë sot!

 

Adresa: SKENDERBEU 84, SARANDE 9703, Albania

 

Web f Reservo

Informacion shtesë:

Parukeri “Bana”

Rruga Lefter Talo, Sarande, Albania
+355 69 428 7561

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Ju ofrojme shërbim profesional në fushën e flokëve dhe estetikës. Shpejtësia, komoditeti në një mjedis bashkëkohor me një përvojë pune 20 vjeçare ju sjell metoda moderne. Pjesëmarrja në seminare ndërkombëtare dhe dallimet në mbarë Evropën (Fituesi i dytë në

Kampin Evropian të Flokëve 2008 në Disiplinë: ju ofron profesionalizëm, modernitet dhe shërbime të nivelit të lartë.

 

Adresa: Rruga Lefter Talo, Sarande, Albania

f Reservo

Orari:

Open 8AM-7PM

Informacion shtesë:

Mela Nails

 Perballe Vodafonit, prane Spitalit, Sarandë, Albania
+355 35 569 611

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Mela Nails ju ofron sherbim profesional ne fushen e parukerise edhe te estetikes. Shpejtesi, komoditet ne nje ambjent bashkekohor me nje pervoje pune 20-vjecare ju sjell metodat me moderne. Me pjesemarje ne seminare nderkombetare dhe dallime ne rang europian (Fituese e cmimit te dyte ne Kampinatin Europian 2008 të Parukerisë ne disiplinen:”Full Fashion” , Mela Nails perben nje emer qe ju siguron profesionalizem, modernitet dhe sherbime te nivelit te larte.

 

Adresa: Perballe vodafonit, prane spitalit, Sarandë, Albania

f

Informacion shtesë:

Klinikë Dentare Dr.Laert Priftaj

Rruga Abedin Dino, Sarandë
+355 696996193

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Sherbimin me te mire te dhembeve e ofrojme ne. Ofrojme sherbime si: mushje, heqje, protez porcelani, zirkoni, etj.. Sherbim profesional dhe staf i kualifikuar.

Ju mirepresim!!

 

Adresa: Rruga Abedin Dino, Sarandë, Albania

Web Reservo

Orari:

Open 8:30AM-8PM

Informacion shtesë:

Intermedica

Onhezmi, Përballë Spitalit "Petro Nako" Sarandë
+355 69 691 4776

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Klinika INTERMEDICA vjen në qytetin tonë me një mision: t’u ofrojë qytetarëve të Sarandës atë që ata meritojnë, atë që ata duan jashtë Sarandës, me ngritjen e një infrastrukture moderne mjekësore në fushën e diagnozës, një infrastrukturë të bazuar në emrin INTERMEDICA fillimisht një testim privat laborator në Shqipëri, i pari i akredituar dhe i pari që zhyt veten në çdo analizë të letërsisë botërore në Shqipëri.

Tani edhe i pari në qytetin tonë, me një shërbim mjekësor shumëdisiplinor në fushën e Kardiologjisë, Radologjisë, Gastrohepatologjisë etj. Specialitete si dhe mjekë të pranuar të Spitalit Ioannina të Janinës të cilët bashkëpunojnë me mjekët e rinj dhe ambiciozë të qytetit tonë.

 

Adresa:  Onhezmi, Përballë Spitalit “Petro Nako” Sarandë, Albania

Web f     Reservo

Informacion shtesë:

Klinika Dentare E-Denta

Rruga Onhezmi, Sarandë
+355 699391440

Përshkrimi i biznesit:

New Offer Booking

Klinika Jonë ofron shërbime si: ekstraksione(heqje dhëmbësh) , mbushje dhëmbësh, proteza, ura porcelani dhe zirkoni, pastrim gurëzash dhe zbrardhje dhëmbësh, mbushje estetike etj. Staf i kualifikuar dhe shërbim shumë i mirë. Ju mirëpresim!

 

Adresa: Rruga Onhezmi, Sarandë, Albania

Web Reservo

Orari:

Open 8:30AM-8PM

Informacion shtesë:

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Gjithë proçesi teknologjik udhëhiqet nga inxhinierë teknologë dhe specialistë që njohin mirë teknologjinë e bulmetit të cilët janë gjithnjë në rritje të nivelit të tyre dhe realizojnë produkte cilësore me vlera të plota ushqyese e sipas shijes se konsumatorit.

Adresa: Sarande, Albania

 

Informacion shtesë: