World Mind Company

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
+355 67 53 33 532

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore


KUSH JEMI NE

World Mind që në fillimet e veta meret vetëm me zhvillime të faqeve të internetit, APP smartphone dhe ndërtime programesh (Website & Design) me porosi ( të personalizuara) në fushat e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, sipas stilit të biznesit dhe shërbimit që ofrojnë. Duke I shërbyer klientëve, ne kemi fituar mirëbesim te madh si një ofrues shërbimi.

ZHVILLIM WEB

World Mind përdor teknologjinë e programimeve si: HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, WORDPRESS, JOOMLA, MYSQL, SEO etj.

Responsive Website Development

» Mobile Development

» Content Management System

» Sitecore Development

» Magento Development

» Drupal Development

» WebModulite Development

» WordPress Development

» Joomla Development

 

ZHVILLIM MOBILE & DESIGN

World Mind ndërton edhe aplikacione mobile si Android dhe IOS gjithashtu edhe per web-design (Photoshop, Ilustrator, After Effects etc) si krijim Logo, Banner, Kataloge etj.

Website Design

» Ecommerce Design

» Mobile Design

» Logo Design & Branding

 

Mirëmbajtje të rrjeteve sociale

Rrjetet sociale janë kanalet e çdo biznesi dhe ato kanë nevojë të jenë sa më dinamike që ti shërbejnë biznesit. World Mind mirëmban rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etj.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08:00 - 19:00

Informacion shtesë:

Konsulence Ligjore – Avokati

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore

Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane .


Përfaqësimin ligjor dhe avokati.
Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përgatitja e kërkesë padive ose kërkesave gjatë proçedimit penal, si dhe e kërkesave ankimore, rekurseve kundër vendimeve gjyqësore, atyre të organit të Prokurorisë, Arbitrazhit ose të organeve të administratës publike si dhe çdo organizmi në të cilin aderon Republika e Shqipërisë.
Përgatitja e ankesave dhe kërkesave të personave fizik ose juridik.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.


Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.
Prania si mbrojtës në kohën e shoqërimit, ndalimit, arrestimit, gjatë proçesit të hetimit, shqyrtimit gjyqësor të personave në çështjet penale.


Përfaqësimi i personave fizik ose juridik në çështjet civile dhe administrative, në Gjykatë, në Arbitrazh dhe në organe të tjera të administratës publike.


Veprime të tjera ndihmëse juridike që parashikohen në ligj.
Ezaurimin e proçedurës ligjore për heqjen e Dekretit të Dëbimit (Ekspulsit) nga sistemi Shengen.

Ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në familje dhe shkelje të ligjit të sigurimeve sociale apo të trafikut rrugor.

– Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale
– Ceshtje Kontratash, pronash te paluajteshme, punësim, familjare, etj
– Ceshtje Tregtare, per Biznese, Firma Private në konflikte gjyqësore,
– Konsulence per shoqeri tregtare te huaja qe ushtrojne aktivitet ne Shqiperi (QKB, QKL Licenca, Leje pune,leje qendrimi) .

– Mbrojtje per persona në procedurën penale

Per çdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Rezervo

Orari:

08:00 - 19:00

Informacion shtesë:

Akeron-tours

Rruga "40 Shenjtoret" nr 29, Sarande Albanie
+355 +355 69 244 6042

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Zbuloni një vend ende virgjëror, historia e të cilit kthehet në 3000 vjet. përfitoni nga shërbimet e një udhëzuesi amtare francez që do të organizojë qëndrimin tuaj nga pritja në kufi … Udhëtime të drejtuara, duke përfshirë vendet fqinje si Greqia, Mali i Zi dhe Macerdoine. Këto janë qëndrime, vizita kulturore dhe turne udhëzues me një udhëzues që flasin frëngjisht, anglisht, gjermanisht, italisht ose greqisht.

 

Adresa: Rruga “40 Shenjtoret” nr 29, Sarande Albania

Web   f                                                                   Reservo

Informacion shtesë:

Kategoria:

Terini Travel & Shipping Agency

Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania
+355 85 224 985

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ofron sherbime lundrimi, organizim ekskursionesh, guida, makina me qera, mikrobuz dhe autobuz transporti, rezervim hotelesh.

 

Adresa: Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania

Web   f                                                                Reservo

Orari:

Monday 9AM–6PM
Tuesday 9AM–6PM
Wednesday 9AM–6PM
Thursday 9AM–6PM
Friday 9AM–6PM
Saturday 9AM–6PM
Sunday 9AM–6PM

Informacion shtesë:

Kategoria:

Erdano Tours

Saranda Port Terminal Sarandë, Albania
+355 69 377 7326

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Organizon guida me autobuz, organizon ekskursione, rezervime hotelesh dhe apartamentesh, makina me qera, organizime konferencash, dhe Exchange.

 

Adresa: Saranda Port Terminal Sarandë, Albania

f                                                            Reservo

Orari:

Monday 6AM–11:15PM
Tuesday 6AM–11:15PM
Wednesday 6AM–11:15PM
Thursday 6AM–11:15PM
Friday 6AM–11:15PM
Saturday 6AM–11:15PM
Sunday 6AM–11:15PM

Informacion shtesë:

Shkendija Travel & Cruises

Rr. Mithat Hotza Sarande
+355 69 234 8222

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ne ofrojmë shërbimet më të mira për udhëtimet tuaja në Shqipëri, Maqedoni, Kosove, Mali i Zi, Kroaci, Greqi.

 

Adresa: Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania

 

Web   f                                                              Reservo

Informacion shtesë:

Saranda Summer Tours & Sailing

Lagja Nr 4, Rruga "Mitat Hoxha", Porti, Sarande, Albania 
+355 69 485 9383, +355 852 26768

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Saranda Summer Tours & Sailing e specializuar në organizimin e turneve dhe sigurimin e shërbimeve te agjencive të transportit detar. Makina me qera, Informacion turistik per pasurite e patundshme.

 

Adresa: Saranda Summer Tours, Lagja Nr 4, Rruga “Mitat Hoxha”, Porti, Sarande, Albania 

Web   f                                                                  Reservo

Orari:

Open 24 Hours

Informacion shtesë:

Albanian Exclusive Tours

Rruga Butrinti Lagja Nr 1 Rruga Butrinti, Sarande 9701, Albania
+355 69 607 0008

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Real Estate, dhoma me qera , Vila luksoze me qera, apartamente me qera, makina dhe bicikleta me qera etj.

 

Adresa:  Rruga Butrinti Lagja Nr 1 Rruga Butrinti, Sarande 9701, Albania

f                                                            Reservo

Informacion shtesë: