Terini Travel & Shipping Agency

Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania
+355 85 224 985

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Ofron sherbime lundrimi, organizim ekskursionesh, guida, makina me qera, mikrobuz dhe autobuz transporti, rezervim hotelesh.

 

Adresa: Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Sarandë, Albania

Web   f                                                                Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Monday 9AM–6PM
Tuesday 9AM–6PM
Wednesday 9AM–6PM
Thursday 9AM–6PM
Friday 9AM–6PM
Saturday 9AM–6PM
Sunday 9AM–6PM

Informacion shtesë:

Kategoria: