Supermarket SPAR

Rruga Idriz Alidhima, Pranë stadiumit, Sarandë
00355 69 737 4079

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

SPAR, një ndër markat më të njohura ndërkombëtare tashmë prezent edhe në Sarandë. Themeluar në 1932, sot është prezent në 43 shtete në 4 kontinente.
Konsumatori sarandiot do të provojë eksperiencën më të re të blerjeve, në ish-supermarket Carrefour, pranë stadiumit të qytetit. SPAR do të sjellë vlera të reja për konsumatorin sarandiot cilësi, garanci, shumëllojshmëri dhe oferta e promocione të shumta.

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: