Saranda Summer Tours & Sailing

Lagja Nr 4, Rruga "Mitat Hoxha", Porti, Sarande, Albania 
+355 69 485 9383, +355 852 26768

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Saranda Summer Tours & Sailing e specializuar në organizimin e turneve dhe sigurimin e shërbimeve te agjencive të transportit detar. Makina me qera, Informacion turistik per pasurite e patundshme.

 

Adresa: Saranda Summer Tours, Lagja Nr 4, Rruga “Mitat Hoxha”, Porti, Sarande, Albania 

Web   f                                                                  Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 24 Hours

Informacion shtesë: