Qëndra Shëndetsore dhe Poliklinika Sarandë

Rruga: Onhezmi (Perball Spitalit Petro Nako, Sarandë)
+355 85 227 293

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Sherbimin me te mire te pacienteve e ofrojme ne.

Address: Rruga Onhezmi (Perball Spitalit Petro Nako, Sarandë)

Reservo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Saturday 7:30AM–8PM
Sunday Closed
Monday 7:30AM–8PM
Tuesday 7:30AM–8PM
Wednesday 7:30AM–8PM
Thursday 7:30AM–8PM
Friday 7:30AM–8PM

Informacion shtesë: