Parukeri “Bana”

Rruga Lefter Talo, Sarande, Albania
+355 69 428 7561

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Ju ofrojme shërbim profesional në fushën e flokëve dhe estetikës. Shpejtësia, komoditeti në një mjedis bashkëkohor me një përvojë pune 20 vjeçare ju sjell metoda moderne. Pjesëmarrja në seminare ndërkombëtare dhe dallimet në mbarë Evropën (Fituesi i dytë në

Kampin Evropian të Flokëve 2008 në Disiplinë: ju ofron profesionalizëm, modernitet dhe shërbime të nivelit të lartë.

 

Adresa: Rruga Lefter Talo, Sarande, Albania

f Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 8AM-7PM

Informacion shtesë: