Liro Market

Rruga Idriz Alidhima Sheshi Kosova, Sarandë, Albania
00355 69 386 3951

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Shërbim miqësor dhe dyqan me ajër të kondicionuar! Këtu mund të gjeni produkte nga më të shumëllojshmet. Çdo gjë tek ne është bio dhe e freskët!

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 06:30 - 22:30

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: