Lido Lounge Himare

Rruga Qëndrore, SH8 Himara
00355 69 566 4020

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Shërben kafe dhe pije. Behen rezervime. Frekuentohet zakonisht nga grupe miqsh. Ofron ambjente te jashtme per tu ulur. Parking per makinat etj.

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: