La Cueva Beach Bar

Kanali i Cukes (Rruga Butrinti km 16), Sarande

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re   Rezervo

Nuk mund të imagjinosh një ditë në plazh pa shoqërinë e një kokteili. Pjesa e parë e Beach Bar-it mban piedestalin e këtij plazhi privat. Një darkë romantike, një kokteil në shoqërinë e miqve të tuaj më të mirë, në prezencën e një ambjenti kaq elegant do t’jua bëjë dhe mbrëmjen më të thjeshtë, të paharrueshme. Një gamë e gjerë kokteilesh.
Beach Place është vendi ku adrenalina e vërtetë arrin kulmin. Organizatorët kanë menduar gjithçka deri në detaje. Dita juaj në La Cueva nuk mund të jetë asnjëherë e njëjta, çdo ditë do të ket të ftuar këngëtarë të ndryshëm, DJ të njohur dhe schuma party.

Web   f   Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: