Klinika Dentare E-Denta

Rruga Onhezmi, Sarandë
+355 699391440

Përshkrimi i biznesit:

New Offer Booking

Klinika Jonë ofron shërbime si: ekstraksione(heqje dhëmbësh) , mbushje dhëmbësh, proteza, ura porcelani dhe zirkoni, pastrim gurëzash dhe zbrardhje dhëmbësh, mbushje estetike etj. Staf i kualifikuar dhe shërbim shumë i mirë. Ju mirëpresim!

 

Adresa: Rruga Onhezmi, Sarandë, Albania

Web Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 8:30AM-8PM

Informacion shtesë: