Fabrika Lufra

Autostrada Lushnjë-Fier km7 Bishqethem, Lushnje 9001
+355 68 90 22 120

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Produktet tona prodhohen me teknologji të përparuar bashkëkohore. Ne punojmë me teknologji moderne të prodhimit Italian të çertifikuar sipas ISO 22000: 2005.
Ne ofrojmë produkte 25000 familjeve çdo vit. Çdo vit konsumohen 3.3 milion shishe qumësht Lufra. Ne ofrojmë dhe shërbimin HoReCa që nga viti 2014, duke shpërndarë produktet tona të bulmetit tek hotelet, restorantet, dhe shërbimet katering.

 

Adresa: Autostrada Lushnjë-Fier km7 Bishqethem, Lushnje 9001

Reservo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: