Disco Mango Beach

Rruga Rilindja 27 , 9702 Sarandë
00355 69 268 0428

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re   Rezervo

Eshte i hapur gjithe naten. Eshte nje vend qe meriton qe ju te shkoni dhe ta shikoni praktikisht. Aty luhet muzike e te gjitha llojeve si dance, ethnic dhe house. Qendron i hapur gjate gjithe sezonit te veres nga maji ne shtator dhe mund te akomodoje deri ne 2500 veta. “It’s a mess”.

Web   f   Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: