Demi Restaurant

Rruga Butrint | Nr. 1, Saranda 1101, Albania
+355 69 208 4900

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Prodhime deti, gatime mesdhetare dhe europiane. Rezervime, ulje ne ambjente te jashtme dhe te brendshme, staf kamarieresh dhe pije alkolike etj.

 

Adresa: Lagjja nr.1 Rruga Butrinti, Sarandë, Albania

Web   f                                                     Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: