Crepaland

Rruga Skenderbeu, Saranda, Albania
00355 69 440 3405

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fast Food

Rezervime, ulje ne ambjente te brendshme dhe te jashtme, staf kamarieresh, parking I disponueshem, pije alkolike, vere dhe birre dhe pagesa vetem ne menyre cash.

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,