Carrefour market

Rruga Idriz Alidhima, Sarandë, Albania
00355 697374079

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Produktet janë biznesi ynë kryesor. Oferta jonë e produkteve bazohet në një numër parimesh të pandryshueshme – një përzgjedhje të gjerë, çmimet më të ulëta, cilësinë më të lartë, pajtueshmërinë me kushtet e prodhimit dhe një dietë të ekuilibruar për të gjithë dhe promovon konsumin e përgjegjshëm.

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 09:00 - 22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: