Big Market

Rr.Teki Haderi Saranda, Albania
069 206 6652

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Rrjeti i supermarketeve lider ne Shqiperi, Big Market permbush me sukses targetin e tij per tu bere plot 100 supermarkete dhe tejkalon pritshmerite e rritjes per tu gjendur prane cdo klienteve te tij ne te gjithe vendin.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 07:30 - 22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: