Bar & Restaurant Centrali

Shatitorja Naim Frasheri, Saranda 1001, Albania
+355 69 210 7421

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Bar & Restaurant Centrali është një nga restorantet më të mira në Sarand, duke ofruar ngrënie te mire ,

mikpritje të madhe dhe ngrohtësi familjare që nderon traditën dhe vlerat e kulturës shqiptare.

Ofrohen gatime mesdhetare,italiane, shqiptare dhe vegjetariane nga me te shumellojshmet.

 

Adresa: Shatitorja Naim Frasheri, Saranda 1001, Albania

Web   f   Insta                                                                 Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open - 8:00 AM - 2:00 AM

Informacion shtesë: