Akeron-tours

Rruga "40 Shenjtoret" nr 29, Sarande Albanie
+355 +355 69 244 6042

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Zbuloni një vend ende virgjëror, historia e të cilit kthehet në 3000 vjet. përfitoni nga shërbimet e një udhëzuesi amtare francez që do të organizojë qëndrimin tuaj nga pritja në kufi … Udhëtime të drejtuara, duke përfshirë vendet fqinje si Greqia, Mali i Zi dhe Macerdoine. Këto janë qëndrime, vizita kulturore dhe turne udhëzues me një udhëzues që flasin frëngjisht, anglisht, gjermanisht, italisht ose greqisht.

 

Adresa: Rruga “40 Shenjtoret” nr 29, Sarande Albania

Web   f                                                                   Reservo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria: