Agrofarma Vrion Sarande fabrika e ushqimeve Blegtorale

Sarande, Albania

Përshkrimi i biznesit:

Ofertë e Re Rezervo

Gjithë proçesi teknologjik udhëhiqet nga inxhinierë teknologë dhe specialistë që njohin mirë teknologjinë e bulmetit të cilët janë gjithnjë në rritje të nivelit të tyre dhe realizojnë produkte cilësore me vlera të plota ushqyese e sipas shijes se konsumatorit.

Adresa: Sarande, Albania

 

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: