Qendra Kursesh, Parukeri & Estetike

Rruga Butrinti 38, 9701, Sarande, pas hotelit Maestral.
+355 +355 682080855

  Kurse intensive për të mësuar gjermanishten.Kurset e gjermanishtes janë fleksibel dhe të ndryshme: JaneRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sarande

Nicol dhe ekipi i saj janë të pasionuar për t’i bërë mysafirët e tyre tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sarande

  Ju ofrojme shërbim profesional në fushën e flokëve dhe estetikës. Shpejtësia, komoditeti në njëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 Perballe Vodafonit, prane Spitalit, Sarandë, Albania
+355 +355 35 569 611

  Mela Nails ju ofron sherbim profesional ne fushen e parukerise edhe te estetikes. Shpejtesi,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •