Guida e qytetit

Lukova
Sarande Albania

Lukova është një fshat bregdetar në rrethin e Sarandës. Lukova, perla e bregut të Jonit,Read More

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares
Read More
Plazhi i Bunecit – Buneci
Plazhi i Bunecit Albania

Plazhi i Bunecit  ndodhet rreth 30 km nga qyteti i Sarandës. Buneci është i qetë dhe disi iRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Leshnica
Sarande Albania

Në skajin jug-lindor të rrethit të Sarandës ndodhet dy fshatra piktoreskë, Leshnica e Poshtme dheRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Karahaxhi
Karahaxhi Sarand Albania

Karahaxhi është një fshat i vogël ndërmjet Sarandës dhe Delvinës. Ky vend është mjaft iRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Borshi
Rruga Plazhi, Borsh, Albania

Lugina e Borshit është një nga vendet më të bukura e më të mëdha tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Plazhi Pema e Thate
Sarande Albania

Plazhi Pema e Thate. Plazhi Pema e Thate ndodhet afër Ksamilit, përballë ishullit të KorfuzitRead More

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares
Read More
Syri i Kalter
Sarande Albania

Eshtë burimi më i madh dhe më interesant ndër 18 burimet që shpërthejnë rrëzë malitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Finiqi
Sarande Albania

Phoinike gjendet rreth 8 km në brendësi nga qyteti i Sarandës, në bregdetin e detitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Himarë
Himare, Albania

Zona ka një potencial të madh për turizmin, ku karakteristikat kryesore të qytetit komunal janëRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Read More
Ishujt e Ksamilit
Sarande, Albania

Ishujt e Ksamilit gjenden pranë bregdetit të Jonit në Ksamil. Për disa minuta nga Saranda,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More