Biznese te tjera

Sarande
Artzanale & Fabrike

  Gjithë proçesi teknologjik udhëhiqet nga inxhinierë teknologë dhe specialistë që njohin mirë teknologjinë eRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Autostrada Lushnjë-Fier km7 Bishqethem, Lushnje 9001
+355 +355 68 90 22 120
Artzanale & Fabrike

  Produktet tona prodhohen me teknologji të përparuar bashkëkohore. Ne punojmë me teknologji moderne tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Butrinti 38, 9701, Sarande, pas hotelit Maestral.
+355 +355 682080855
Artzanale & Fabrike

  Kurse intensive për të mësuar gjermanishten.Kurset e gjermanishtes janë fleksibel dhe të ndryshme: JaneRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sarande
Artzanale & Fabrike

Nicol dhe ekipi i saj janë të pasionuar për t’i bërë mysafirët e tyre tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sarande
Artzanale & Fabrike

  Ju ofrojme shërbim profesional në fushën e flokëve dhe estetikës. Shpejtësia, komoditeti në njëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
klinika-dentare-mjekesore-farmaci
klinika-dentare-mjekesore-farmaci
Rruga Abedin Dino, Sarandë
Hours: Open today Open 8:30AM-8PM
+355 +355 696996193
klinika-dentare-mjekesore-farmaci